Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Kαλή σχολική χρονια !!!

Μόλις σήμερα λοιπόν ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά !!! Να ευχηθούμε σ' όλους τους μαθητές μας καλή σχολική χρονιά !!! Όμως αξίζουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και ευχές για καλή δύναμη χρειάζονται οι μαθητές των ειδικών σχολείων, καθώς σε πολλά εξ' αυτών δεν πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός λόγω ελλείψεις διδακτικού και ειδικού προσωπικού...
Ευχόμαστε να σταματήσει κάποτε αυτή η ταλαιπωρία τους γιατί πρέπει να ξέρετε ότι η καθημερινή μελέτη είναι υποχρέωση όλων των παιδιών.Μερικά παιδιά το βλέπουν ως μια απλή διαδικασία,για κάποια άλλα είναι κάτι πιο δύσκολο είτε γιατί αντιμετωπίζουν μια μαθησιακή δυσκολία, είτε γιατί ο δάσκαλος βάζει πολλές ασκήσεις ή για άλλους λόγους.Τα παιδιά αυτά χρειάζονται κάποια στήριξη από κάποιον ενήλικα, κάποιον να τους παρακινήσει να διαβάσουν πιο οργανωμένα και συγκεντρωμένα, με όρεξη και αυτοπεποίθηση. Οι γονείς συχνά δεν καταφέρνουν να τους το προσφέρουν αυτό σε καθημερινή βάση.Οι ρυθμοί της ζωής είναι τόσο έντονοι που συχνά αυτό είναι ακατόρθωτο.
Έτσι λοιπόν για να εξαλειφθεί όλο αυτό πρέπει να πάψουν να το παίρνουν αψήφιστα οι υπεύθυνοι... Και για να ευθυμήσουμε λίγο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου