Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η λέξη υγεία σαν απλή σημασία και η ουσιαστική σημασία της...

Η Υγεία είναι ο παράγοντας που μετράει την φυσική, ψυχολογική ή ακόμα και την πνευματική κατάσταση ενός ζώντος οργανισμού.
Σύμφωνα με τον ορισμό που διατυπώθηκε το 1946 η υγεία είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας». Έτσι λοιπόν, η έννοια της υγείας, δεν αποδίδεται μόνο από την ιατρική, αλλά και από άλλους παράγοντες όπως είναι το περιβάλλον, η οικονομία, η εργασία κ.α.

Η Υγεία, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι μόνο μια απλή λέξη ή μια κοινότυπη ευχή που χρησιμοποιούμε πολλοί ίσως χωρίς να την εννοούμε αληθινά...
 
Είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του ανθρώπου μαζί με την ΑΓΑΠΗ... Αυτά τα δύο πρέπει να προστατεύονται και να διαφυλάσσονται όσο το δυνατόν καλύτερα !!!!!! 

Όχι μόνο να τις θυμόμαστε όταν έρθουν τα δύσκολα...

Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που τυγχάνει να μην την απολαμβάνουν απλόχερα και να την επιζητούν... Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να την σεβόμαστε και να μην την υπερεκτιμάμε λέγοντας: "Τι; Θα συμβεί σ' εμένα;" Όλα γίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου...

Επίσης πρέπει να συμπαραστεκόμαστε αληθινά και με όλο μας το "είναι" σε εκείνους που την έχουν ανάγκη !!!!

Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου